Checkpoint Theater

In 2016 heb ik meegedacht over de succesvolle Checkpoint theater tour die is geproduceerd door Trend Media!

Checkpoint Theater

Checkpoint Theater (foto:Trend Media)

Checkpoint Theater

Checkpoint Theater (foto:Trend Media)

Zet je veiligheidsbril en gehoorbeschermers op want er komen ontploffingen!!

Voel de wind in je gezicht. Zweef mee met de hovercrafttest, loop over water in de maïzena-race, schiet mee met een zelfgemaakt paintball-kanon en doe mee op het toneel met het bladblazer parcours. Of plak tegen de muur in je klittenbandpak, til met een speciale constructie gemakkelijk een vader op, het kan allemaal in de nieuwe Checkpoint theatershow. Voor het eerst komt Checkpoint naar jou toe… en hoe!

Spektakel en interactie!

Checkpoint is de spectaculairste en meest interactieve familievoorstelling van dit moment met Rachel Rosier in de hoofdrol. Wie weet word jij uitgenodigd om op het toneel met het testteam mee te doen aan allerlei leuke, spannende experimenten.

Ook als je in de zaal zit, word je bij de show betrokken; je ontwijkt gigantische ringen van rook of ervaart hoe luchtdruk zich door de zaal beweegt. Natuurlijk vindt in de Checkpoint theatershow de tweestrijd plaats tussen de jongens en de meisjes. In een zinderende wedstrijd waaraan alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, zal voor eens en voor altijd duidelijk worden wie de beste is van tests; de jongens of de meisjes? Durf jij te komen?

Comments are closed.